کیان پرویزی ؛ چندی پیش برای پیگری کاری به شهرداری مشکین دشت رفتمبرای بررسی بیشتر نیاز شد تا شهردار رو ببینم بنابراین برطبق عادت برای هماهنگی به مسئول دفتر مراجعه کردم تا زمانی را برای ملاقات شهردار درنظر بگیرد. خوشبختانه همان روز وهمان ساعت اجازه ی ورود داده شد وقتی وارد اتاق شدم خیلی شلوغ بود و تعدادی ارباب رجوع نشسته بودند ، شهردار هم یکی یکی کارهمه را پیگیری می کرد.
کنجکاوی من باعث شد تا قدری برای پیگیری کار خودم تعلل کنم و در اتاق شهردار ساکت بنشینم تا موضوع از نزدیک رصد کنم. هرکس به نحوی کاری داشت دستورات لازم از شهردار می گرفت اتاق را ترک می کرد در آن لحظه رضایتمندی خیر مدرسه ساز به خاطر حمایت های شهرداری مشکین دشت خیلی نظرم جلب کردو ازصحبت های شهردار متوجه شدم که سید جعفر موسوی یکی از طرف داران خیرین مدرسه ساز است وخیلی هم در این مسیر خوب عمل کرده توانسته است این میزان رضایتمندی را متوجه خودش بسازد. و در لحظه با خودم فکر کردم چقدر خوب است تا همه ی مسئولان شهری بتوانند به این اندازه برای منافع عمومی علی الخصوص در بحث آموزش قدمهای مثبت بردارند.هرچند که خیرین مدرسه ساز می توانند در کنار بخش خصوصی همچون موسسات اقتصادی وتشکلهای مردمی برای تحقق اهداف والای مدرسه سازی گام عظیم بردارند اما همه ی این عوامل بستگی به همکاری مسئولان ذیربط است تا بتوان به بهترین نحو، شایسته ترین اثرها گذاشت.
اما نکته ی دیگری که از شهرداری مشکین دشت شنیدم در خصوص برنامه ریزی احداث کتابخانه ای در خیابان شیرودی که در دوطبقه و با 250متر زیربنا با همکاری خیرین کتابخانه ساز یکی دیگر از برنامه های فرهنگی پیش روی بود که این خبر مفرح وخوشحال کننده هم در خبرها خواندیم که آغاز بکار شد. نگاه ویژه شهردار به بخش های فرهنگی وایجاد توسعه در زیر ساخت های فرهنگی مشکین برای مردم و مسئولان استانی بسیار حائز اهمیت است که به راحتی می توان گفت که شهردار مشکین دشت در این مدت توانسته است در کارنامه کاری خود بخش فرهنگی را به خوبی ببیند و پیشرفت چشم گیری هم در این بخش هم مشهود است.
امروزه شرایط مدارس وحتی کتابخانه ها در سطح استان با توجه به مهاجر پذیری هر ساله رشد قابل توجه جمعیت ساکن در البرز دیده می شود که قطعا آموزش وپرورش را دچار مشکلات عدیده ایی از جمله کمبود مکانهای آموزشی نموده است که این موضوع بارها از زبان مسئولان استانی شنیده ایم اما سئوال اینجاست تا چه اندازه مسئولان استانی وشهری توانسته اند برای برطرف نمودن این مشکلات در مسیر توسعه قرار بدهند؟
به عقیده ی بنده این نوع هماهنگی بین شهرداری وخیرین مدرسه ساز و همچنین خیرین کتابخانه ساز به راحتی می تواند بسترهای آموزشی مناسب برای تربیت کودکان، نوجوانان و جوانان در کنار آموزش وپرورش ونهاد کتابخانه ها را فراهم سازد واین همکاری همه جانبه برای رفع مشکلات وفعالیتهای حمایتی در احداث مدارس، کتابخانه و پروژههای آموزشی در سطح استان می تواند گام های مهمی برای پیشرفت در جهت توسعه باشد که این مهم اکنون درمشکین دشت توسط سید جعفر موسوی شهردار مشکین دشت تحقق پیدا کرده که به نظر پسندیده ترین کار در بخش های فرهنگی این شهر می توان اشاره کرد.
پس لازم است همکاریهای لازم با افرادی که بدین منظور(خیرین مدرسه ساز)و (خیرین کتابخانه ساز) فعالیت دارند را در نظر گرفت و یا حداقل این که موانع در سر راه این عزیزان قرار ندهیم .که البته در این میان با توجه به نکات بالا می توان نتیجه گرفت این نوع رضایتمندی خیرین مدرسه ساز وهمکاری با خیرین مدرسه ساز توسط شهردار مشکین دشت مورد تقدیر وستایش است و امیدوارم که تمام مسئولان بتوانند همیشه شایسته ترین تقدیر ها را درکارنامه فرهنگی خود داشته باشند.