menusearch
noreeghtesad.ir

شرکت های بسیار خوب و ارزشمندی در این شهرک در حال استقرار می باشند

جستجو
۱۴۰۲/۹/۱۸ شنبه
(1)
(0)
شرکت های بسیار خوب و ارزشمندی در این شهرک در حال استقرار می باشند
شرکت های بسیار خوب و ارزشمندی در این شهرک در حال  استقرار می باشند

کرج – نور اقنصاد– معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در حاشیه مراسم افتتاح نخستین شهرک نوآوری در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کشور که یکی از برنامه های معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در سفر هیات دولت به استان البرز بود در پاسخ به سوال خبرنگار بامداد البرز در خصوص اینکه ارزیابی شما از افتتاح شهرک نوآوری کشاورزی و امنیت غذایی کشور در استان البرز چیست گفت: تمرکز این مجموعه بر حوزه کشاورزی، امنیت غذایی و صنایع وابسته یک ارزش محسوب می شود و انشااله که این تنها شهرک نباشد و شهرک های دیگر هم ایجاد شوند،

روح الله دهقانی فیروزآبادی در ادامه پاسخ سوال اول خبرنگار نوراقتصاد اظهار داشت: برای احداث این شهرک همت خوبی انجام شده است و زیربنا و سوله های بسیار خوبی دارد و شرکت هایی هم که برای استقرار در این مجموعه اعلام آمادگی نموده اند نیز شرکت های بسیار خوب و ارزشمندی هستند و در یک سال گذشته نیز در این شهرک کارهای بسیار خوبی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در ادامه در پاسخ به سوال دیگر خبرنگارما که درخصوص اینکه چه تمهیداتی از،سوی دولت برای حمایت ازشرکت ها و شهرک های دانش بنیان حوزه کشاورزی صورت گرفته است گفت: دولت در بخش های مختلف می تواند مثمر ثمر باشد که تسهیل و روان سازی قوانین و مقررات از آن جمله آنهاست چرا که بسیاری از مجموعه ها از نظر قوانین و مقررات نیاز به یک سری تسهیل گری دارند.

دهقانی در همین خصوص اضافه کرد: نکته بعدی کمک کردن به شرکت های فناور بسته به چگونگی فعالیت آنها در زیست بوم حوزه کشاورزی است، به طوریکه برای شرکت مشغول در حوزه توسعه فناوری می توان تسهیلاتی از جنس تسهیلات خرد و بدون بهره در نظر گرفت.

وی ادامه داد: همچنین دولت می تواند برای شرکتی که در حوزه اقتصاد فعالیت می کند، تسهیلاتی از جنس تسهیلات بانکی منتهی با رقم زیاد اختصاص دهد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، یکی دیگر از تسهیلاتی که دولت می تواند دراختیار دانش بنیان ها و فناوران حوزه کشاورزی قرار دهد را اتصال آنها به زنجیره های ارزش واقعی و ایجاد بازار برای آنها عنوان کرد.

دهقانی در ادامه با بیان اینکه، حوزه کشاورزی دارای بازار بسیار خوبی در کشور است که بخش عمده ای از نیازهای این بازار از خارج تامین می شود، افزود: در محصولات پیشرفته همچون بذر، کود، سم و ماشین آلات و پای کارآوردن مجموعه های بزرگ خصوصی و بعضا دولتی به عنوان بازار این شرکت ها از نظر من بزرگترین کمک واقعی است که می توانیم برای این شرکت ها انجام دهیم.

وی اضافه کرد: از آنجایی که بخش عمده ای از نیازهای این بازار از خارج تامین می شود، یکی از کمک های بزرگ به دانش‌بنیان‌های حوزه کشاورزی، اتصال آنها به بازار بزرگ بخش خصوصی و بعضا دولتی است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همچنین با اشاره به اینکه، در طول یکسال گذشته اقدامات خوبی در حوزه دانش بنیان کردن حوزه کشاورزی انجام شده است افزود: البته در خصوص میزان مجموعه های فعال و متمرکز در دانش بنیان کردن حوزه کشاورزی با کمبود مواجه هستیم.

وی گفت: بنده بسیار امیدوارم با عزم و همت موجود در بخش خصوصی به عنوان بهره بردار این مجموعه که همیشه پرتلاش و پرکار هستند و همچنین با حمایت ها و جهت دهی معاونت علمی و فناوری این شهرک در طول دو تا سه سال آینده به یکی از آبادترین شهرک های مملو از شرکت های دانش بنیان های حوزه کشاورزی تبدیل شود.


رشید جلالی مدیر عامل شهرک نوآوری و استارتاپی حوزه کشاورزی کشور گفت:

تامین امنیت غذایی و کشاورزی برای کشور ما بسیار با اهمیت است


مدیر عامل شهرک نوآوری و استارتاپی حوزه کشاورزی کشور در مراسم افتتاح نخستین شهرک نوآوری و استارتاپی حوزه کشاورزی کشور در پاسخ به سوال خبرنگار نور اقتصاد مبنی بر اینکه ارزیابی شما از سفر و بازدید معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهور از این شهرک چیست گفت: مجموعه معاونت علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهور از زمان تاسیس این شهرک با این مجموعه ارتباط موثر داشتند اما شخص جناب آقای دهقانی معاون محترم رئیس جمهور برای اولین بار بود که از این مجموعه بازدید کردند.
رشید جلالی افزود: تمرکز این مجموعه بر حوزه کشاورزی، امنیت غذایی و صنایع وابسته است چون امنیت غذایی به خصوص در حوزه کشاورزی و تامین غذا برای هر کشوری که که قدم در مسیر و حوزه فناوری‌های بزرگ و علوم و تکنولوژی‌های مختلف می گذارد بسیار با اهمیت محسوب می‌شود.
وی با اعلام اینکه این مجموعه بخش زیادی از این مسیر را پیموده است اظهار داشت: شخص معاون محترم رییس جمهور اعلام نمودند که حمایت همه جانبه ای را از توسعه این مجموعه انجام خواهند داد و این موضوع برای ما خیلی مهم است چرا که ما را به اهدافی که این شهرک دارد نزدیکتر خواهد کرد.
جلالی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار نور اقتصاد در خصوص کمبودهای زیرساختی این شهرک پرسید گفت: این شهرک تا کنون و تا سال گذشته فقط در بخش انبارداری فعال بود و زیرساخت های خاصی نداشت و در حال حاضر در این مجموعه برق و آب آشامیدنی وجود دارد اما گاز و شبکه فاضلاب و غیره ندارد و از نظر روشنایی نیز محدودیتها و کمبودهای بسیاری در داخل سوله ها و معابر وجود دارد.
این مسئول تصریح کرد: اما در نهایت امیدواریم در اوایل 1403 و با تکمیل بسترها و زیرساخت های شهرک بتوانیم شرکت های دانش بنیان را در این مجموعه به صورت کامل مستقر کنیم چرا که فضای بازی که این شهرک دارد این اجازه را می دهد که شرکت های زیادی مستقر شوند.
جلالی با اعلام اینکه این مجموعه شهرک صنعتی نیست و تمرکز ما بر روی استقرار دفاتر، معرفی شرکت ها و تجاری سازی محصولات و برندهای تولید شده توسط شرکت های دانش بنیان است اضافه کرد: مساحت این مجموعه 25 هکتار است و 16 سوله دارد که 12 تا از این سوله ها 1800 متری و 2 عدد 900 متری و 2 عدد 600 متری دارد.
جلالی با تشریخ اینکه در این شهرک زمین های کشت نمونه و گلخانه ای برای آبزیان، کود، سم و غیره وجود دارد تصریح کرد: هدف نهایی ما نزدیکترین شکرت های دانش بنیان به صورت خوشه ای به یکدیگر است و پیش بینی ما استقرار حدود 120 شرکت در این شهرک است که از این تعداد حدود 4 شرکت به صورت لنگر مستقر خواهند شد و به شکل شرکت مادرکار خواهند کرد و پشتیبانی کننده سایر شرکت ها خواهند بود.
این مسئول در پایان اولین رویکرد این شهرک را انجام نوآوری معکوس عنوان نمود و در این خصوص گفت: حل مشکلات و برطرف نمودن نیازهای شرکت های دیگر از جمله اهداف این مجموعه است که به عنوان نمونه بر طرف نمودن مشکل نگهداری نان و بسیاری از مواد غذایی و کشاورزی که توسط بسیاری از شرکت ها تولید می شود با استفاده از مواد غیر مضر نگهدارنده است.