مصاحبه اختصاصی با محمد پارسا جعفری قهرمان اتومبیلرانی کشور:
اتومبیلرانی ورزش بسیار گران قیمتی است و نیاز به اسپانسرهای مالی دارد
محمد پارسا جعفری از قهرمانان اتومبیلرانی ایران است که موفق شده در چندین مسابقه داخلی مقام هایی را بدست بیاورد و این موضوع بهانه ای برای خبرنگار پایگاه خبری نور اقتصاد شد تا گفتگویی با او داشته باشد و چگونگی ورود او به این رشته ورزشی و آشنایی بیشتر با او را از زبان خودش بشنویم.
محمد پارسا جعفری که متولد 1379 است در ابتدا با اشاره به اینکه از سن هشت سالگی رانندگی را شروع کرده است به خبرنگار نور اقتصاد گفت: در سن ده سالگی با خودروی 206 و بی ام دبلیو حرکات نمایشی انجام می دادم و به صورت جدی در شاخه دریفت تمرین های زیادی کردم و در سن سیزده سالگی مقام دوم کارتین کشوری را کسب کردم و در سن هفده سالگی نیز مقام کشوری کار پارک دریفت را کسب کردم.
این قهرمان اتومبیلرانی کشوری در ادامه با اعلام اینکه در سن نوزده سالگی در شبکه نسیم در مسابقات کشوری شرکت کردم اظهار داشت: در این مسابقات چندین مقام در شاخه اسلالون که همان حرکات نمایشی است کسب کردم و بعد از آن وارد شاخه ریس شدم و دارای مدرک بین المللی آموزش اتومبیلرانی نیز هستم.
جعفری با یادآوری این نکته که مشوق های او در این رشته ورزشی دو تن از عموهایش بوده اند افزود: عموهای من به نام های نادر و فرهاد جعفری از قهرمان های این رشته ورزشی در کشور هستند و پدرم نیز برای من خیلی زحمت کشیده است و از تشویق ها و زحماتی که برای من کشیده است تشکر می کنم و تمامی موفقیت های ورزشی و شغلی ام را مدیون زحمات پدرم هستم، چون کاملا با علاقه من به این رشته موافق و هماهنگ بود و همواره به من انگیزه می داد.
این قهرمان کشوری در ادامه تصریح کرد: با اینکه پدرم به من خیلی برای دنبال کردن این رشته ورزشی کمک کرده و می کند اما من از بچگی کار می کنم و خودم کسب درآمد می کنم و تمامی هزینه های ورزشی ام را خودم تامین می کنم و در حال حاضر یک کارواش در مهرشهر کرج را مدیریت می کنم.
وی اضافه کرد: این رشته ورزشی هزینه های بسیار بالایی دارد و برای حرفه ای شدن حتما باید اسپانسرهای دولتی و خصوصی از این رشته ورزشی حمایت مالی کنند و حضور شرکتهای خودروسازی و سایر شرکت های مرتبط با صنعت خودرو و غیره هم باعث رونق تولید شرکت ها و هم این رشته میشود و تبلیغ خوبی است که پشتوانه ورزشکاران و قهرمانان می شود. این الگویی است که همه جای دنیا اجرا می شود.
وی در پایان اظهار داشت: پیام من به ورزشکارانی که علاقمند به این رشته هستند این است که به دنبال رشته ای بروند که کاملا به آن علاقه دارند و با روحیاتشان سازگار است و به آنها انگیزه می دهد.