menusearch
noreeghtesad.ir

شانزده

جستجو
به مناسبت روز بزرگداشت علامه مجلسی، معرفی اثری ماندگار از میراث فقهی به مناسبت روز بزرگداشت علامه مجلسی، معرفی اثری ماندگار از میراث فقهی هم‌زمان با روز بزرگداشت علامه محمدباقر مجلسی، نسخه خطی ارزشمند «زادالمعاد» معرفی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نسخه نفیس «زاد المعاد» اثر علامه مجلسی با تذهیب، خط خوش و پیشینه تاریخی ارزشمند در موزه کتاب و میراث مستند ایران نگهداری می‌شود.
جمعه ۳۱ مرداد ۴
شب باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت با اوراتوریوی نامیرا شب باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت با اوراتوریوی نامیرا ارکستر سمفونیک تهران با آهنگسازی بهزاد عبدی و رهبری نصیر حیدریان، اوراتوریوی «نامیرا» را به صحنه برد؛ اثری که با اتکا به قدرت ارکسترال و صلابت گروه کُر، توانست حماسه و معنویت کربلا را با زبان موسیقی بازآفرینی کند. جمعه ۳۱ مرداد ۴کنسرت حامیم، 6 شهریور، هتل اسپیناس پالاس تهران کنسرت حامیم، 6 شهریور، هتل اسپیناس پالاس تهران حامیم، خواننده مطرح و معروف که در زمینه ی موسیقی پاپ فعالیت می کند و در بین مردم خصوصا جوانان شهرت زیادی کسب کرده است، 6 شهریور 1404 در محل هتل اسپیناس پالاس تهران کنسرت برگزار می کند. سه شنبه ۲۸ مرداد ۴دیدار مدیران عامل بنیاد رودکی و بنیاد امام رضا(ع) دیدار مدیران عامل بنیاد رودکی و بنیاد امام رضا(ع) با محوریت همکاری‌های مشترک در راستای گسترش تعاملات فرهنگی و هنری، محمد اله‌یاری فومنی مدیرعامل بنیاد رودکی و فرشید فلاح لاله‌زاری مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) دیدار و گفت‌وگو کردند.

دوشنبه ۲۷ مرداد ۴
سام درخشانی، یک بازیگر در حد و اندازه برد پیت که در پیت شد؛ سام درخشانی، یک بازیگر در حد و اندازه برد پیت که در پیت شد؛ در باب نمایش فردریک و اینکه کارگردان این نمایش از تمامی امکانات تالار بزرگ وحدت برای یک اجرای پر زرق و برق اما در عوض خالی از اندیشه و تفکر استفاده کرده است، در نشریات و سایت های خبری و تحلیلی یادداشت های زیادی منتشر شده است و در این یادداشت صرفا قصد داریم به حضور سام درخشانی کمدین مشهور ایرانی و ایفای نقش توسط او در نمایش فردریک بپردازیم. جمعه ۲۴ مرداد ۴