menusearch
noreeghtesad.ir

دوازده

جستجو
محفل شعر پلاک‌های بی‌نشان در مشکین‌دشت فردیس برگزار شد محفل شعر پلاک‌های بی‌نشان در مشکین‌دشت فردیس برگزار شد به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، محفل شعر "پلاک‌های بی‌نشان" با حضور شاعران آئینی و جمعی از مسئولان و اهالی فرهنگ و ادب در سالن جلسات بخشداری مشکین‌دشت برگزار گردید . شنبه ۱۹ مهر ۴اجرای نمایش ریش فیدل، غبغب مرکل تا 21 مهرماه در تالار حافظ تهران اجرای نمایش ریش فیدل، غبغب مرکل تا 21 مهرماه در تالار حافظ تهران نمایش «ریش فیدل، غبغب مرکل» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور در دور دوم اجراهای خود در تالار حافظ تا 21 مهر ماه به روی صحنه می‌رود.
به گزارش نور اقتصاد به نقل از روابط‌عمومی پروژه، نمایش کمدی موزیکال «ریش فیدل، غبغب مرکل» به نویسندگی امیرعلی نبویان و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور و دراماتورژی جعفر غلامپور که پیش از این در اردیبهشت و خرداد امسال روی صحنه رفته بود، در دور دوم اجراهای خود به مدت محدود در تالار حافظ روی صحنه رفته است.
پنجشنبه ۱۷ مهر ۴
شیراز میزبان اپرای عروسکی حافظ می شود شیراز میزبان اپرای عروسکی حافظ می شود به مناسبت ۲۰ مهرماه، روز بزرگداشت حافظ شیرازی، اپرای عروسکی حافظ به نویسندگی و کارگردانی بهروز غریب‌پور با حمایت بنیاد رودکی در تالار حافظ شهر شیراز اجرا می‌شود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد رودکی، این اپرا که از تولیدات ماندگار سال 1391 گروه عروسکی آران به شمار می‌آید، با آهنگسازی امیر پورخلجی و صدای علیرضا قربانی در تاریخ‌های ۱۸، ۱۹ و ۲۰ مهرماه در دو سانس ۱۸:۰۰ و ۲۱:۳۰ برگزار خواهد شد.
چهارشنبه ۱۶ مهر ۴
بازخوانی یادگارهای یزد در نشست ادبی کتابخانه ملی بازخوانی یادگارهای یزد در نشست ادبی کتابخانه ملی یزد میزبان تازه‌ترین نشست «صد کتاب ماندگار قرن» با محوریت اثر ایرج افشار
سی‌ونهمین نشست «صد کتاب ماندگار قرن» به میزبانی شهر یزد برگزار می‌شود؛ رویدادی که به بررسی کتاب ارزشمند «یادگارهای یزد» اثر زنده‌یاد ایرج افشار، پژوهشگر برجسته و ایران‌شناس نامدار، اختصاص دارد.
به گزارش روابط‌عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نشست تازه از مجموعه‌ برنامه‌های «صد کتاب ماندگار قرن» با محوریت نقد و بررسی کتاب «یادگارهای یزد» نوشته ایرج افشار یزدی، روز سه‌شنبه ۱۶ مهرماه در شهر یزد برگزار می شود.
دوشنبه ۱۴ مهر ۴
کنسرت احمد شهابی خواننده مطرح پاپ 19 مهرماه در سالن اکومال کرج کنسرت احمد شهابی خواننده مطرح پاپ 19 مهرماه در سالن اکومال کرج احمد شهابی از خوانندگان مطرح پاپ تلفیقی که همکاری و دوستی دیرینه ای با مسعود جهانی که یکی از آهنگسازان مطرح کشور است دارد که موجب شده است این خواننده مویسیقی پاپ آهنگ ها و موسیقی های پاپ فراموش نشدنی را به طرفداران خود تقدیم کند، روز شنبه 19 مهرماه با اجرای یک کنسرت بی نظیر و شنیدنی در دو سانس در سالن لوکس اکومال کرج به روی صحنه خواهد رفت. دوشنبه ۱۴ مهر ۴